Bullwackie
Image default
Auto's en Motoren

Is motorrijden jouw droom? 123-theorie helpt je met het theorie-examen

Is het jouw droom om in alle vrijheid rond te kunnen toeren op een motor? Heb jij jouw droom omgezet in de werkelijkheid en ben je begonnen met de praktijklessen? Super leuk! Nog eventjes door oefenen en jij hebt jouw droom waargemaakt. Waarschijnlijk heb je het al lekker naar je zin tijdens de praktijklessen. Het gevoel van een motor tussen je benen ervaren, leren bochten te rijden, de wind langs je lichaam voelen en de ultieme vrijheid tegemoet gaan is uniek.

Slagen voor het praktijk- en theorie-examen

De grootste drempel die je nog over moet is slagen voor de twee examens: het praktijkexamen en het theorie-examen. Het praktijkexamen wordt meestal niet als heel lastig ervaren. Je laat zien wat je tijdens de praktijklessen hebt geleerd. Het theorie-examen daarentegen wordt vaak wel als lastig ervaren. Je moet een hoop theorie uit je hoofd kennen, de spanning bedwingen en veel vragen juist beantwoorden. Gelukkig hoef je er niet meer alleen voor te staan bij het aanleren van alle motortheorie. 123-theorie kan jou hierbij namelijk voortreffelijk helpen, bijvoorbeeld met de cursus motortheorie Breda. Onze motor theoriecursussen kosten maar 1 dag van jouw tijd. Binnen die dag, eigenlijk zelfs binnen een ochtend, hebben wij het voor elkaar om jou alle theorie die je moet kennen aangeleerd te hebben. De dag dat je onze cursus volgt ga je tevens theorie-examen doen, in de middag.

Vroeg opstaan voor het goede doel

Bijna altijd wordt je door ons rond 07.00 in de ochtend verwacht op de trainingslocatie. Of je nu hebt gekozen voor de motortheoriecursus Breda, de motortheoriecursus Amsterdam of de motortheoriecursus Zwolle. We hebben natuurlijk wel even de tijd nodig om jou alle motortheorie goed aan te leren, vandaar dat we van je vragen om voor een keertje extra vroeg op te staan. Maar het vroege opstaan is het absoluut waard!

Je slagingskans na het volgen van onze dagcursus is meer dan 95%. Dikke kans dus dat ook jij binnen 1 keer het motor theoriecertificaat in de wacht sleept. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van anderhalf jaar, tijd genoeg dus om het praktijkexamen te halen!

https://www.123-theorie.nl/