Bullwackie
Image default
Auto's en Motoren

WAAROM EEN AANHANGER RIJBEWIJS BEHALEN?

De geldige aanhanger rijbewijs in Enschede is bestemd voor eenieder die een aanhanger heeft of plant te kopen en die dus wil vastkoppelen aan zijn of haar voertuig en hiermee deel wilt nemen aan het openbaar verkeer. De wet stelt namelijk dat eenieder die een aanhanger vast heeft aan zijn voertuig daarvoor een speciaal rijbewijs voor nodig heeft. Dus ook u die reeds een hebt of zult aanschaffen. Hier bij ons in Enschede zorgen wij ervoor dat u op een zeer vlotte manier uw rijbewijs in een mum van tijd behaald. Onze ervaren instructeurs kunnen u heel snel op weg helpen om uw rijbewijs te behalen.  

HOELANG DUREN DE LESSEN? 

Bij aanhanger rijbewijs Enschede gaan wij voor efficiëntie en gemak. Dat houdt in dat wij u zo snel als mogelijk willen helpen om uw aanhanger rijbewijs te behalen. Ook moeten wij aangeven dat deze type rijbewijs niet heel veel theoretische nog praktische lessen vereist. Het zijn dus heel simpele lessen. Daarom kunt u bij ons reeds op dezelfde dag dat u aanmeldt uw rijbewijs behalen. Natuurlijk is uw inzet ook doorslaggevend. De theoretische lessen worden vooraf gegeven aan de praktische lessen. De theoretische lessen nemen gemiddeld 1- 2 uren in beslag. De praktische lessen nemen gemiddeld 2 -3 uren in beslag en aan het eind hiervan doen wij een proefexamen. Als u dat gehaald hebt bent u ready voor uw rijexamen. Dit kan ook op dezelfde dag worden afgenomen. Hiervoor zorgt rijschool rob dekker voor.  

HOEVEEL KOSTEN DE RIJLESSEN? 

Zoals eerder aangegeven gaan wij voor efficiëntie en gemak hierbij aanhanger rijbewijs Enschede. Gezien de snelheid waarmee u de rijlessen kunt volgen en voltooien, namelijk 1 dag, en de snelheid waarmee u uw rijbewijs kunt behalen, op dezelfde dag, maakt dat wij onze kosten zeer laag kunnen houden en daarmee ook de prijzen voor de theoretische en praktische lessen. Wij hebben de laagste prijzen in heel Enschede en hebben ook de beste instructeurs die u zult vinden in heel Enschede. Neemt u gerust een kijkje verder op onze website voor de prijs specificaties.