Bullwackie
Image default
Bedrijven

Mozaïek in de keuken

Ja steeds meer mensen nemen mozaïek in de keuken. Door het aanbrengen van mozaïek tegels in je keuken krijgt deze een stijlvolle, chique en persoonlijk uitstraling. Iedere mozaïek is anders en hierdoor zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot de uitstralingen. Tevens kan het gebruik van mozaïek de waarde van de woning verhogen, doordat het je keuken naar een nieuw level tilt. Ook zijn er in een keuken veel opties waar je de tegels kan plaatsen. Je kunt ze bijvoorbeeld onder de afzuigkap of als spatwand achter je wasbak plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om de gehele keuken van mozaïek tegels te laten voorzien. Denk aan de vloeren of zelfs het aanrecht.

  

Matjes van mozaïek

Bij het kiezen van mozaïek voor in je keuken, kun je tussen matjes van 15×15 cm en 30×30 cm kiezen. Het aanbrengen op de muur wordt makkelijker, omdat je niet alle steentjes apart hoeft te plaatsen. De matjes zijn een ontwikkeling binnen de mozaïek wereld. Ben je op zoek naar iets speciaals voor de wanden in je keuken? Dan zijn de mozaïek keuken tegels een goede toevoeging aan je huis.

 

De voordelen van mozaïek

Mozaïek tegeltjes zijn perfect om jouw woning meer klasse en een tijdloze uitstraling te geven. Ook vallen ze gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Ze staan perfect bij een landelijk karakter, maar dienen ook als eyecatcher in een strak interieur of in de Scandinavische stijl. Mozaïek tegeltjes zijn flinterdun, vaak niet dikker dan een paar millimeter, wat ervoor zorgt dat ze zonder problemen over een oude vloer of muur geplaatst kunnen worden zonder dat de ondervloer of muur opengebroken moet worden.

https://www.topmozaiek24.nl/