Bullwackie
Image default
Gezondheid

Verantwoord afvallen zonder dieet

Wil je afvallen, maar wil je daarvoor geen streng of ingewikkeld dieet volgen? Dan kan de diëtist Vlaardingen je helpen. Zij helpt je om verantwoord af te vallen en buikvet te verminderen. Zonder  moeilijk dieet, hongergevoel of dure supplementen. De diëtist Vlaardingen geeft je tips en richtlijnen om goed af te vallen en meer calorieën te verbranden.

Wat voor tips krijg je dan?

De eerst tip die diëtist Vlaardingen geeft is dat je meer eiwitten moet eten. Deze verbranden meer vet én calorieën. Eiwitten zorgen er allereerst voor dat je langer vol zit. Hierdoor eet je over de hele dag automatisch minder. Ook je stofwisseling versnelt als je eiwitten eet. Je lichaam heeft namelijk meer energie nodig om eiwitten te verwerken. Door eiwitrijk te eten kun je wel 100 calorieën per dag extra verbranden. De tweede tip die de diëtist Vlaardingen geef is het verminderen van hongergevoelens door speciale maaltijden te eten. Want een knagend hongergevoel heeft invloed op je keuzes. Het is een oer-gevoel dat je aanspoort om maar zoveel mogelijk calorieën binnen te krijgen. Niet handig als je wilt afvallen. Daarom geeft de diëtist Vlaardingen als vuistregel dat elke maaltijd eiwitrijk of vezelrijk is. Ook moet je er voor zorgen dat je darmbacteriën vet voor je verbranden. Een goede darmflora versnelt het afvallen zonder dieet. Daarom adviseert diëtist Vlaardingen ook om weer vezels te eten.

Geen calorieën eten

Een andere tip die de diëtist Vlaardingen heeft is dat je zo weinig mogelijk calorieën moet eten. Maar juist vezels. Vezels stimuleren niet alleen je vetverbranding, maar zorgen er ook nog eens voor dat je minder eet zonder dat je het doorhebt! De producten die de meeste vezels bevatten zijn plantaardige producten. Met name groente, fruit, peulvruchten en (pseudo)granen zitten er vol mee. Dit is ook de reden dat je uitstekend kunt afvallen met vegetarisch eten. Met deze tips van de diëtist Vlaardingen kun je dus verantwoord afvallen.