Bullwackie
Image default
Bedrijven

Wat kan jij verwachten van een baan als schadebehandelaar?

De in Harderwijk gevestigde detacheerder Rochewood heeft diverse vacatures voor schadebehandelaars, maar wat betekent het om aan de slag te gaan als schadebehandelaar? Welke eisen worden er aan je gesteld en, misschien nog wel belangrijker, wat kun jij verwachten? Hoe kan een detacheerder je ondersteunen zodat jij jouw doelen kunt bereiken?

 

Reageer op schadebehandelaar vacatures

Als schadebehandelaar maak je deel uit van een uitgebreid team gemotiveerde en getalenteerde mensen, het team van Rochewood. De leden van dit team zijn verspreid over heel Nederland aan de slag bij gerenommeerde verzekeringsorganisaties en banken. Daar doen ze belangrijk werk. Zo vangen ze pieken in werkbelasting op, werken ze interim totdat een vaste vacature wordt vervuld of brengen ze cruciale kennis en vaardigheden die bij de opdrachtgevers ontbreken. Wat hun rol ook is, ze worden gewaardeerd voor hun professionaliteit en de toegevoegde waarde die ze bieden.

Om aan al die verwachtingen te kunnen voldoen stelt Rochewood eisen aan nieuwe teamleden. Nieuwe  teamleden moeten accuraat zijn, een professionele houding hebben ten opzichte van de opdrachtgever, ambitie hebben om door te groeien op professioneel en persoonlijk vlak en, als het even kan, het lef hebben om af te wijken van de gebaande paden. Natuurlijk is affiniteit of ervaring met het werken als schadebehandelaar niet overbodig.

 

Toonaangevende detacheerder

Solliciteer je opeen vacature als schadebehandelaar, dan wordt het nodige gevraagd. Je mag ook wat terug verwachten. Zo heeft elke medewerker een coach die helpt om te gaan met verschillende situaties, te groeien en het beste uit jezelf te halen. Verder kun je rekenen op de onvoorwaardelijke steun van andere teamleden. Je kunt je ervaringen met hen delen en daaruit lering trekken en op gezette tijden worden er evenementen georganiseerd om elkaar op ongedwongen wijze bij te praten. Natuurlijk biedt de detacheerder een prima salaris, mogelijkheden in deeltijd te werken, een zelf in te vullen opleidingsbudget en een uitstekende pensioenregeling, zoals je mag verwachten van een van de toonaangevende detacheerders in de markt voor verzekeraars en banken.


De vraag is dus of jij een van die getalenteerde en gemotiveerde schadebehandelaars bent  met lef en de ambitie om het beste uit zichzelf wil halen? Met andere woorden, durf jij de uitdaging aan om te solliciteren op een van de openstaande vacatures schadebehandelaar?