Bullwackie
Image default
Huishoudelijk

Draag een duurzaam steentje bij aan het milieu met een inductie kookplaat

Nu klimaatverandering vaak in het nieuws voorkomt weet u vast en zeker dat koken op gas niet goed is voor het milieu. Bij het verbranden van gas komt namelijk CO2 vrij. Ook is aardgas een energiebron die langzamerhand opraakt en hierdoor niet voor altijd beschikbaar is. Draag een duurzaam steentje bij aan het milieu door te kiezen voor een inductie kookplaat. Natuurlijk wilt u wel kiezen uit een divers aanbod. Dit aanbod vindt u bij Lommelen NV. Hier haalt u niet alleen een kookplaat, maar ook andere apparatuur zoals een wasmachine kunt u hier kopen. Bekijk het gevarieerde aanbod alvast online en ontdek de mogelijkheden die er voor u zijn.

Een wasmachine kopen die bij al uw behoeften past

Draait u wasjes voor uzelf, uw partner of het hele gezin? Dit is een belangrijke vraag die beantwoord moet worden, voordat u een wasmachine gaat kopen. Bij Lommelen NV kiest u uit verschillende modellen van topmerken, waarbij u in sommige gevallen cashback ontvangt. Dat is nog eens voordelig een wasmachine kopen! Wacht niet langer en ontdek het diverse assortiment online. De modellen beschikken over, net als een inductie kookplaat, een energiezuinig label. Heeft u zelf al een wasmachine in gedachten? Bezoek de showroom of plaats eenvoudig een bestelling online.

Ontdek de koopjeshoek als u een wasmachine gaat kopen

Wist u dat Lommelen NV beschikt over een aantrekkelijke koopjeshoek? Hier kunt u diverse apparatuur, waaronder een wasmachine en inductie kookplaat, voor een scherpe prijs kopen. Maak eenvoudig gebruik van verschillende filters, waaronder de prijs en het merk. Heeft u een geschikt product gevonden? Bestellen doet u in een paar minuten of u bekijkt het model in de uitgebreide showroom. U maakt gebruik van de ruime parking en bent verzekerd van een uitstekende klantenservice. Bij betaling met een kredietkaart, zal u gevraagd worden uw kredietkaart of een fotokopie ervan voor te leggen en dit voor uw eigen veiligheid. Daarenboven zal de levering in dat geval enkel plaatsvinden indien het leveringsadres overeenstemt met het adres van de klant.