Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Lachgas Fles en tank is de nieuwe lachgaspatroon

Een Lachgas Fles voor iedereen

Een geslaagd feestje met een lachgas fles  van tegenwoordig is niet langer weg te denken als je het hebt over festiviteiten waarbij de meeste mensen wel bekend zijn met het gebruik van lachgas. Dit heeft echter een grote ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen jaren met als resultaat dat er een grote verandering ontstaan is in de manier waarop het welbekende lachgas gebruikt wordt. Dit N2O gas zit namelijk in slagroompatronen die ervoor kunnen zorgen om de room op te drijven via de spuit. Voor recreatieve doeleinden wordt dit gas geïnhaleerd om een lacherige roes te ervaren maar in principe zijn slagroompatronen daar helemaal niet voor ontwikkeld en ook niet voor bedoeld. Wat opvallend is is dat deze producten toch razend populair blijken te zijn in Nederland. Wat wij echter als een zeer positieve verandering kunnen waarnemen is dat de markt van lachgas steeds professioneler wordt en er tegenwoordig absoluut zuiver N2O gas (lachgas) wordt verhandeld via een lachgas fles .

Lachgas Flessen als nieuw medium

Deze lachgas flessen zijn er namelijk voor bedoeld om een zuiverheid van 99,9% te kunnen waarborgen en dat maakt het zo dat een lachgas cilinder vele malen puurder is en derhalve minder risico’s met zich meebrengt als je denkt aan de consumptie die toch al plaatsvindt in de Nederlandse markt. Deze tendens is nu eenmaal onomkeerbaar dus het veilig en professioneel laten worden van de lachgas cilinder lijkt ons om die reden dan ook zeer verstandig. Lachgas vullen of lachgas tank bijvullen is dan ook iets wat regelmatig plaats moet vinden want de cilinders zelf zijn natuurlijk niet op wegwerp basis na eenmalig gebruik. Dat is ook een ontzettend belangrijk voordeel wat wij daarbij willen benadrukken is dat er op deze manier ook geen sprake meer is van heel erg veel afval wat bij de slagroompatronen wel het geval is omdat alle lege patronen achterblijven bij iedere feestelijke bijeenkomst waar lachgas gebruikt is.

Lachgas tank steeds professioneler

Het is dan ook niet gek dat er vaak een borg wordt gehanteerd bij de verkoop van deze lachgascilinders. Om deze lachgas flessen goed hun werk te laten doen zien we steeds vaker dat er professionele apparatuur aan te pas komt om deze goed te kunnen gebruiken. Daarbij hebben we het over de welbekende lachgas vulnippel opzetstuk of ook wel het lachgas spuitsysteem met bijhorende accessoires. Dat lachgas inmiddels geen tijdelijk fenomeen meer is dat is voor ons inmiddels wel duidelijk maar de vraag is tot in hoeverre deze producten zich blijven verspreiden door Nederland. Er zijn steeds meer horeca ondernemers die zich voegen en dan ook deze lachgas ballonnetjes vrolijkheid willen laten brengen in hun discotheek of café, en uiteraard ook goed voor de omzet!

https://lachgas-voordeel.nl/lachgas-tank/