Bullwackie
Image default
Huishoudelijk

Tips om je huis schoon te maken met Klok Eco !

Maak je badkamer en toilet stralend fris met Klok

Heerlijk toch, een schone en frisse badkamer? Als je wakker wordt en je een douche wilt nemen of je gezicht wilt wassen. Heerlijk wakker worden in frisheid! Ook het einde van de slag sluit je vaak af in de badkamer, voordat je naar bed gaat. Het is dus genoeg reden om je badkamer de hele dag fris en schoon te houden. Maar vaak is dat niet het leukste klus in huis om te doen. Gelukkig kun je met de Klok schoonmaakproducten voor sanitair het schoonhouden eenvoudig én leuk maken. Bij Klok geven we graag wastips om het werk een stukje makkelijk voor je te maken.

Tip 1. Het bad schoonmaken

Ben je in het bezit van een badkuip dan is heb je mogelijk last van zeep resten en vuil. De gemakkelijkste manier om je bad goed schoon te maken is door het bad vol te laten lopen met warm water en deze te vullen met 2 tot 4 volle doppen ecologische allesreiniger. Laat het even staan en spoel het weg met warm water. Kom je gele vlekken tegen in het bad? Citroensap blijkt een uitermate handig goedje om de vlekken weg te halen.

Tip 2. De douche schoonhouden

Het schoonhouden van de douche is iets wat we bijna allemaal wel weten, maar vergeten om te doen of we hebben er even geen zin aan. Maar de beste manier is om altijd direct na het douchten de wanden droog te maken met een trekker. Vul een flacon met water en azijn en spuit dit op de deuren en wanden. Laat het even staan en spoel het daarna af met lauw water. Ook je douchekop kun je goed schoonmaken met azijn.

Tip 3. Maak je voegen weer als nieuw

Dan heb je je wanden en deuren goed schoon, zit je nog steeds wat kalk of zeep resten op de voegen tussen de tegels. Irritant toch? Gelukkig kun je voegen prima schoonmaken met een (oude) tandenborstel en wat bleekmiddel. Poets de voegen met de tandborstel schoon en laat het een half uurtje staan. Afspoelen met lauw water en voila, ze zijn weer helemaal schoon.

Ecologisch wassen is goed voor het milieu én huid

Wist je dat natuurlijke schoonmaakmiddelen niet alleen beter voor het milieu zijn, maar ook voor je huid en huis. Probeer daarom eens de schoonmaak producten van Klok. 100% ecologische producten die zo zijn samengesteld dat zo veel minder schadelijk zijn voor het milieu. Dankzij de speciale formule bevatten de producten geen toegevoegde parfum en kleurstoffen. Onze wasmiddelen en schoonmaakmiddelen voelen ook veel zachter aan voor de huid en dat is prettig voor mensen die last hebben van een gevoelige huid. Tot slot wordt het afvoerwater minder sterk vervuild en dat is weer bevorderlijk voor de kwaliteit van het grondwater.

Uitproberen met onze Klokbox

De Klokbox is de ideale manier om kennis te maken met al onze ecologische schoonmaak- en wasproducten. Tegen een gereduceerd tarief kun je 1 sample ontvangen uit ons assortiment. Dat betekent dus:

Koop Klok wasmiddel en andere schoonmaakproducten voortaan direct in onze webshop en profiteer van gratis verzending vanaf €30,-. We verzenden onze producten naar Nederland en België. Je ontvangt na een bestelling direct een track&trace code met de status van je bestelling.