Bullwackie
Image default
Bedrijven

Een nieuwe vloer in je huis

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe vloer voor in je huis zul je veel vragen aan jezelf moeten stellen zoals, welke vloer past er binnen je budget? Wat past bij je huis? Er zijn veel verschillende soorten vloeren denk hierbij bijvoorbeeld aan laminaat. Laminaat doet bijna niet onder voor een houten vloer en is gemakkelijk te leggen. Dit en de goedkope prijzen maken laminaat tot een populaire vloer. De planken bestaan uit op elkaar geperste lagen houtvezels met een kunststof beschermlaag. Je beschermt laminaat ook goed met stoelpootdoppen, deze doppen voorkomen onnodige strepen en krassen op je vloer.

 

Veel verschillende vloeren en materialen

We hebben de laminaat vloer net besproken, maar er zijn nog veel meer soorten vloeren waar je uit kunt kiezen. Zo heb je ook een PVC vloer, deze is de laatste tijd erg populair. Een PVC vloer bestaat uit lagen kunststof. Het materiaal is flexibel en geleidt goed waardoor PVC geschikt is voor vloerverwarming. PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in stroken en tegels die met een klik- of plaksysteem makkelijk gelegd kunnen worden.

 

Het onderhouden van een vloer

Elke vloer heeft onderhoud nodig, welk onderhoud een vloer nodig heeft ligt aan het type vloer dat je hebt. Zo kan het zijn dat een houten vloer een keer in de 5 jaar behandelt moet worden om de staat van de vloer in takt te houden. Je kunt een vloer wel goed beschermen met stoelpootdoppen. De stoelpootdoppen zijn handig voor iedere vloer, omdat ze voorkomen dat er krassen en strepen op de vloer komen van de stoel poten.

https://stoeldopshop.nl/