Bullwackie
Image default
Bedrijven

Hoe komen inbrekers je huis binnen?

Er zijn verschillende manieren hoe inbrekers je huis binnen komen, dit zijn een paar van de meest voorkomende.

–          Insluipen, inbreker loopt een open staande deur binnen. Deze methode is het minst risico vol omdat hij niks strafbaars doet. Als ze een bewoner tegen het lijf lopen zeggen ze sorry verkeerde huis en zijn ze zo weer weg.

–          Hengelen, via de brieven bus word geprobeerd met een ijzer voorwerp de klink te openen of de sleutel om te draaien.

–           Flipperen is het wegduwen van de dagschoot met behulp van een hard stuk plastic zoals een credit card of een stuk frisdrankfles.

–           Inbreken via bovenlicht, Een bovenlicht is het kleine raam boven een deur of raam. Vaak staat het bovenlicht op een kier of is op een heel eenvoudige manier vergrendeld. Voor inbrekers is het een fluitje van een cent het bovenlicht te forceren en te openen, vooral als een afval container of ladder in de buurt is waar ze op kunnen staan. Via het bovenlicht kan de deur of raam worden geopend wanneer de sleutel nog in het slot zit. Wanneer het bovenlicht groot is of de inbreker klein kan ook nog via het bovenlicht naar binnen worden geklommen.

Inbraken binnen Nederland

Er is steeds vaker spraken van inbraak in Nederland. Vooral rond de feest dagen zijn inbrekers actief. Veel mensen beschermen zichzelf door een slotenmaker in Maarheeze een goed slot te laten plaatsen. Waar dit door komt is niet duidelijk maar de inbrekers vinden steeds meer nieuwe technieken om je huis binnen te komen. Tegenwoordig verzinnen ze steeds meer om binnen te komen. Ze zijn zo slim  dat ze met vestjes van een energie leverancier lopen en je ze zo zelf je huis binnen laat, als ze  binnen zijn grijpen ze hun kans als het mogelijk is en nemen ze zo iets mee zonder dat je het door hebt.

 

Inbreken is nooit je eigenschuld!

Wanneer er bij je wordt ingebroken neem je dit jezelf vaak kwalijk. Het kan zo zijn dat je een raam niet hebt dicht gemaakt of de sleutel op de deur hebt laten steken. Het is nooit je eigenschuld want je hebt er niet om gevraagd. Inbrekers moeten niet je huis binnen komen, jij doet niks fout.

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-maarheeze