Bullwackie
Image default
Dienstverlening

Diensten van slotenmaker Den Haag en de prijzen

Je kunt bij een slotenmaker Den Haag terecht voor diverse diensten en de diensten zijn niet alleen beperkt tot het plaatsen van sloten. Inbraakpreventie is tegenwoordig ook een expertise van de slotenmakers in Den Haag.

Gewone diensten

De gewone slotenmaker Den Haag diensten bestaan uit het plaatsen van sloten bij bedrijfspanden en woningen. Het plaatsen van sloten gebeurt uitsluitend op afspraak en klanten kunnen hiervoor ook een offert aanvragen. Een andere dienst is het onderhoud van sloten en eventuele reparatie als dit nodig is. Mocht het slot niet te repareren zijn dan kan de monteur het slot vervangen. Klanten kunnen eenmalig hiervoor een afspraak maken of een servicecontract afsluiting. Bedrijven sluiten hiervoor meestal een servicecontract af.

slotenmaker-den-haag.com/

Speldiensten

Een slotenmaker Den Haag heeft ook nog spoeddiensten waarvoor geen afspraak nodig is. Bij buitensluiting is het mogelijk om een slotenmaker te bellen om de deur open te maken en een monteur wordt direct gestuurd. Hiervoor is het niet nodig om een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. Ook voor het herstellen van inbraakschade kun je meteen bellen naar de slotenmaker en komt de monteur meteen.

Inbraakpreventie

Dan zijn er nog de diensten op het gebied van inbraakpreventie. Hiervoor moet er wel en afspraak worden gemaakt en samen met de klant wordt er gekeken wat er allemaal mogelijk is om inbraak te voorkomen.

jv-slotenservice.nl/