Bullwackie
Image default
Dienstverlening

Vogelspikes voor vogelbestrijding

We houden van vogels en andere wezens die om ons heen hangen, maar niet als hun aanwezigheid als hinderlijk wordt beschouwd. Ze verpesten onze huizen en eigendommen met poep, afval en andere ongewenste voorwerpen.

Als je werkplek of terras wordt overspoeld door duiven, kraaien of meeuwen, moet je ze wegdoen. Als je ze kwijtraakt, moet je ze niet alleen af en toe wegjagen, je moet ook verdere ontmoetingen voorkomen.

Zodra je kunt, moet je deze indringers ontmoedigen terug te keren om je omgeving te verknoeien. Enkele van de plaatsen waar vogels zich op richten om te rusten en te nestelen, zijn verhoogde gebieden zoals daken, HVAC, vensterbanken, richels, balken, schoorstenen, enz.

Het oplossen van de problemen die ongewenste vogels veroorzaken, kan effectief worden aangepakt of ze worden voorkomen voordat ze zich voordoen. Het negeren van de uitwerpselen van vogels is niet aan te raden, aangezien dit leidt tot dure schoonmaakbeurten, schade aan waardevolle apparatuur en mogelijk onderhoud of vervanging van die apparatuur.

Overweeg het gebruik van vogelstekels

Vogel spikes zijn onschadelijk en niet zo snode als het klinkt. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en zijn er in verschillende maten. Of je nu van plan bent om vogels ver van je bootdek te houden, of je hebt een hekel aan de vogelpoep die de oppervlakken van je uitrusting bezoedelt, vogelspikes kunnen je daarbij helpen.

Vogelspikes creëren een ruwe en oneffen oppervlak om vogels te ontmoedigen om te landen. Er zijn nog andere voordelen van het installeren van vogelstekels die meer zijn dan vogels weghouden. Ze kunnen dienen als afschrikmiddel voor ander ongedierte en vandalen zoals buidelratten en katten. Het gaat dus verder dan het verminderen van het vogelprobleem dat je hebt.

Het is aan te raden om vogelstekels op alle rustoppervlakken te installeren om het beste resultaat te krijgen. Vogelspikes in verschillende maten en soorten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd, afhankelijk van het oppervlak waarop ze worden aangebracht.

Vogelspikes bieden een duurzame, kosteneffectieve oplossing voor vogeloverlast die een veel mensen.

Vogelspikes zijn geschikt voor de volgende ondergronden:

• Borden: de borden buiten uw winkel zijn daar geplaatst om klanten naar u toe te trekken. Het dient ook als waar de meerderheid van de mensen je voor een lange tijd mee zal identificeren. Aangezien die borden buiten worden gebruikt om klanten naar uw bedrijf te lokken of te lokken, maken vogelpoep het potentieel ervan teniet. Overal verspreide vogelpoep kan een andere boodschap afgeven aan uw potentiële klanten over wat u in gedachten had.

• Vensterbanken: vogels zitten graag op deur- en vensterbanken. Dit is misschien niet altijd even provocerend, maar ze laten vaak veel uitwerpselen achter. Ze kunnen ook geluidsoverlast veroorzaken voor de bewoners van het gebouw

• Lantaarnpalen: vanwege de warmte die buitenverlichting genereert, is de kans groot dat vogels neerstrijken en nestelen. Hun nestmateriaal en uitwerpselen kunnen vlekken op de verlichtingsapparatuur veroorzaken of brandgevaar veroorzaken.

• Dakranden: vogels zijn luchtdieren, vogels zitten eerder op hoge platforms zoals daken. Uitwerpselen op de bovenkant van het gebouw kunnen de esthetiek van het gebouw verpesten. En als het lang genoeg wordt achtergelaten, kan het bouwmaterialen beschadigen en aantasten.

• Dakgoten: uitwerpselen van vogels kunnen drainagesystemen verstoppen, wat kan leiden tot waterophoping of drainagelekken. De oplossingen bekijken? Druk dan op de link.

• HVAC eenheden: dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste plaatsen waar u op moet letten. Vogels kiezen er regelmatig voor om rond HVAC-units te hangen omdat ze een aantal dingen bieden waar vogels op letten wanneer ze dat willen. nest. De units bevinden zich meestal op de daken en ze voorzien de vogels soms van water als ze lekken. Maar wanneer vogels besluiten erop te nestelen, laten ze vaak hun uitwerpselen achter, wat niet alleen de apparatuur kan beschadigen, maar ook opgedroogde vogelpoepsporen kunnen door het ventilatiesysteem worden gezogen, waardoor de bewoners van het gebouw het risico lopen op ziekten. Het is bekend dat vogelpoep meer dan 50 overdraagbare ziekten overdraagt. En de bewoners van het gebouw met een aangetast immuunsysteem lopen een groter risico.

• Laadperrons: vogels worden meestal aangetroffen in de buurt van laadperrons, vooral in gebouwen waar de buitenkant vaak wordt geopend. De vogels nestelen graag in de spanten en soms boven de roldeuren van het laadperron. Vogels op plaatsen als deze zullen waarschijnlijk goederen, apparatuur, inkomende/uitgaande producten beschadigen en de werkruimte vaak onhygiënisch maken.

Andere plaatsen waar vogelpinnen geschikt zijn, zijn hekken, richels, dakranden, borstweringen, schoorstenen en meer.

Het installeren van vogelpinnen kan een ingewikkelde klus zijn en er zijn veel variabelen waarmee u rekening moet houden bij het overwegen van wat u nodig heeft. Vogelspikes zijn gemaakt van staal, plastic of metaal.

Of ze nu worden geïnstalleerd op vensterbanken, dakranden, buitenborden, hekken of richels, vogelspikes moeten voldoen aan de manier waarop u ze wilt toepassen . Ze moeten worden gesneden om te passen bij en passen bij de architecturale grootte, vorm van het oppervlak en de platformconfiguratie.

Sommige vogelpinnen zijn afgestompt om de vogels geen schade te berokkenen, aangezien het doel is om een visueel afschrikmiddel te creëren. Vogelspikes worden verondersteld een zachte waarschuwing te zijn. Het installeren van vogelpinnen kan u de gemoedsrust geven dat het gezicht van uw werkruimte, werkplek of zelfs uw woning vrij is van vogelgerelateerde ziekten.

Het voorkomt ook dat u meer uitgeeft aan het houden van uw werk ruimte ontsmet en vogelvrij.

 

https://www.zonnepanelenvogelvrij.nl/vogelpinnen/dakgootborstel/