Bullwackie
Image default
Dienstverlening

Uniek geschenk: Naambord met gegraveerde hoefijzers bij Naambordkopen

Ben je op zoek naar een naambord voor je huis? Bij Naambordkopen hebben we een breed assortiment aan naamborden in verschillende maten, vormen en materialen. Of je nu op zoek bent naar een emaille naambord, een gegraveerd naambord met hoefijzers of een ander uniek ontwerp, bij ons vind je het allemaal. In deze tekst zullen we je meer vertellen over de levertijden van de naamborden, de verschillende maten en vormen van de emaille naamborden en het unieke geschenk van de gegraveerde hoefijzers. Lees verder en ontdek wat Naambordkopen voor jou kan betekenen!

Wat zijn de levertijden van de naamborden?

De levertijden van de naamborden kunnen variëren, afhankelijk van het materiaal en de bewerking. Sommige naamborden kunnen binnen 2 dagen worden verstuurd, terwijl andere meer tijd nodig hebben. Dit hangt ook af van de drukte rond vakantie- of feestdagen. De verwachte levertijden zijn vermeld op onze website. Mocht je twijfelen of het naambordje op tijd geleverd kan worden, neem dan gerust contact met ons op.

Wij bieden ook de mogelijkheid om een gratis voorbeeld van je naambord te ontvangen. Hierdoor kun je precies zien hoe het ontwerp eruit komt te zien voordat je overgaat tot het kopen van een naambord. Je kunt je gewenste tekst en eventuele lettertype- en kleurvoorkeuren doorgeven bij het plaatsen van je bestelling. Onze ontwerpers zullen vervolgens een digitaal voorbeeld per e-mail naar je sturen. Je hebt de mogelijkheid om aanpassingen te maken totdat je helemaal tevreden bent met het ontwerp. Pas wanneer jij akkoord bent, gaan wij over tot productie.

Wij streven naar goede support en persoonlijke service, dus als je vragen hebt over een naambord kopen of speciale wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de verschillende maten en vormen van de emaille naamborden?

Emaille naamborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Bij Naambordkopen bieden wij een breed assortiment aan emaille naamborden, van kleine naambordjes tot grote naamplaten. De maten variëren van 6 x 6 cm tot 50 x 50 cm, afhankelijk van het model.

Wat betreft de vormen, hebben we verschillende opties beschikbaar, zoals rechthoekige, vierkante, ovale en ronde naamborden. Deze verschillende vormen bieden de mogelijkheid om het naambord te kiezen dat het beste bij jouw smaak en voorkeur past.

Emaille naamborden worden gemaakt door het samensmelten van glaspoeder en metaal op hoge temperatuur. Het proces omvat het snijden en vormen van het metalen bord, het aanbrengen van een basislaag van glaspoeder, het bakken van het bord in een oven en het aanbrengen van kleur en ontwerp. Dit maakt het naambord emaille duurzaam en uniek.

Bij Naambordkopen bieden wij een grote collectie emaille naamborden aan, met verschillende maten, vormen en ontwerpen. Je kunt ook je eigen tekst toevoegen aan het naambord, waardoor het een persoonlijk tintje krijgt. Onze emaille naamborden zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en kunnen worden schoongemaakt met een vochtige doek en milde zeep.

Naambordkopen biedt een uniek geschenk aan met de gegraveerde hoefijzers

Bij Naambordkopen bieden we een uniek geschenk aan dat zeker indruk zal maken: een naambord met gegraveerde hoefijzers. Dit bijzondere ontwerp is perfect voor paardenliefhebbers, gelukszoekers en iedereen die iets speciaals aan zijn of haar woning wil toevoegen.

Onze naamborden worden met zorg gemaakt en de hoefijzers worden vakkundig gegraveerd. Dit zorgt voor een prachtig en duurzaam resultaat. Of je nu een naambord wilt voor je eigen huis of als cadeau voor iemand anders, onze gegraveerde hoefijzers maken het echt bijzonder.

Met een naambord met gegraveerde hoefijzers geef je niet alleen een persoonlijk en uniek cadeau, maar ook een stukje geluk. Het hoefijzer staat immers symbool voor geluk en bescherming. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw naambord met gegraveerde hoefijzers bij Naambordkopen!

https://naambordkopen.nl/