Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Thuis muziekles

 

Sinds de corona crisis zitten we natuurlijk allemaal thuis. Het leven is stilgezet en dat is en was voor iedereen echt wel even wennen. Sportclubs lagen stil, het werk lag stil en ook de scholen waren dicht. Voor iedereen schakelen want niemand had nog ooit zoiets meegemaakt. Gelukkig kwamen er snel veel oplossingen voor dingen zoals school en werk. Veel dingen konden online gedaan worden via bijvoorbeeld de site zoom. En waarschijnlijk gaat dat ook nog wel even zo door. Ook veel hobby’s van mensen kwamen stil te liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muziekles. Veel mensen en vooral kinderen die een instrument bespeelde konden dit ook niet meer doen. Maar gelukkig kwamen hier ook weer oplossingen voor. 

 

Zo ontstond er bijvoorbeeld een online drumles. Hierdoor kon de drumlessen die normaal in de muziekschool werden gegeven, online worden gegeven. Dat was natuurlijk hartstikke handig en fijn voor de leerlingen. Naast online drumles, kon er ook een drumstel gehuurd worden. Dat was helemaal een oplossing. Veel leerlingen op de muziekschool hadden natuurlijk geen drumstel thuis staan. De kosten van zo’n drumstel kunnen namelijk wel oplopen tot 1000 euro. Veel kinderen maakten daarom ook gebruik van een drumstel op de muziekschool zelf. Het is dan ook fijn dat toen deze door middel van de corona crisis niet meer gebruikt werden, deze drumstellen uitgeleend werden. Zo konden de kinderen thuis altijd nog hun muzikaliteit kwijt en konden de lessen optimaal gevolgd worden. Een drumstel huren was dus een hele goede oplossing. 

 

Zo kwamen veel mensen en bedrijven tijdens de corona crisis toch nog tot hele mooie oplossingen die we er waarschijnlijk na de corona crisis echt nog wel in kunnen gaan houden. Het is fijn dat we tot zulke oplossingen kunnen en konden komen. Zo kon iedereen nog zijn ei even kwijt en hadden ze nog even een momentje tot relaxen. 

 

 

 

http://onlinedrumles.nl/