Bullwackie
Image default
Recreation / Food

All Dent is dé partner voor het inrichten van uw mondzorgpraktijk

Samenwerken met All Dent is de belangrijkste beslissing geweest in mijn carrière. Na jaren hard werken was het eindelijk tijd om mijn eigen mondzorgpraktijk te openen. Ik had al wel een aantal ideetjes maar had geen bouwkundig-tekenaars, leveranciers of aannemers in mijn netwerk. Ik was dus opzoek naar een totaalpakket. Een bedrijf dat mij van begin tot eind kon helpen en begeleiden. Daarnaast was ik opzoek naar hoge kwaliteit, maar natuurlijk wel tegen een eerlijke prijs. All Dent bleek de oplossing. Toen ik voor het eerst op de website van All Dent kwam kreeg ik meteen een goed gevoel. Ze maakten meteen duidelijk dat ze het volledige proces in handen konden nemen, van idee tot realisatie. Dit sprak mij meteen aan. All Dent kon mensen helpen die een vernieuwing van hun huidige praktijk wilden en mensen die een volledig nieuwe praktijk wilden inrichten. De website was verder erg duidelijk. De producten staan erg uitgebreid beschreven en er is een zeer breed aanbod. Daarnaast is de website zeer overzichtelijk wat het zoeken erg makkelijk maakt. Op de website staan ook projecten die mij voor gingen. Er staan op de website verschillende bedrijven die All Dent al gemaakt heeft. Ze zagen er prachtig uit! Dit maakte me nog meer enthousiast. Ten slotte stonden er ook verschillende interviews op de website. Mensen die mij voorgingen deelden hun ervaringen en deden hun verhaal. Iedereen was erg positief. Dit was voor mij de druppel, ik ga hen berichten. 

Na veel persoonlijk contact en hulp heb ik besloten samen met hen te werken. Een Goede keuze kan ik achteraf wel stellen. Mijn praktijk is prachtig geworden. Daarnaast biedt All Dent een snelle service bij problemen of storingen.

Waarom All Dent?

Mijn ervaringen is natuurlijk al een reden om met All Dent in zee te gaan. Toch zijn er meerdere redenen om voor hen te kiezen. Service staat voor hen op nummer één. Ze zijn opzoek naar een lange termijn relatie. Door hun professionele service team met landelijke dekking garanderen ze snelheid, flexibiliteit en continuïteit. Ook zijn ze zeer goed bereikbaar. Op werkdagen van 07.30 tot 17.30 uur. Ten slotte biedt All Dent betaalbare A-producten met de zekerheid van service en onderhoud. Dit alles is waarom ik All Dent zou aanbevelen. Ook jou kunnen ze helpen, van idee tot realisatie.