Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Een knus huis

Nu je zolang in je huis opgesloten zit, zie je het ineens. Het interieur van je huis is helemaal verouderd. Het past niet meer bij je en je bent er om heel eerlijk te zijn al een hele poos op uitgekeken. Dat betekent dat het tijd is om het even helemaal anders te doen. Ga lekker schuiven met meubels om een nieuwe indeling te krijgen. Knap die verouderde meubels op zodat ze weer spiksplinternieuw lijken. En kijk wat je met de muren kunt doen. Met wat matte muurverf heb je binnen no time weer een prachtige sfeer in huis hangen.

Maar wat is dan de stijl van deze tijd? Omdat het lente is, zijn lichte kleuren, zoals pastelkleuren verf erg in stijl. In de herfst kiezen mensen weer juist vaker voor donkerdere kleuren. Het is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wil je een fris en licht huis? Of ga jij liever voor een knus en warm huis? Op basis van dat antwoord kun je dan voor een kleur kiezen die bij je past.

Voor de rest is het dus ook goed om wat te schuiven in je interieur. Alleen dat al kan zorgen voor een compleet nieuwe uitstraling waar je helemaal tevreden mee bent. En daar ben je helemaal geen geld mee kwijt. Je kunt het eerst even uitschetsen, maar je kunt ook lekker kijken door gewoon wat te verzetten. Het kost weinig tijd en moeite, en dus helemaal geen geld.

Ten slotte kun je dus meubels die eigenlijk wat te oud zijn, zelf proberen mooi te maken. Door het weer te verstevigen, of door de verf op de plekken waar het is weggesleten weer te herstellen, zal het weer net zo mooi worden als jaren geleden toen je het meubel aankocht. Dan hoef je daar ook geen vervanger voor te kopen.  

 

https://www.moosefarg.nl