Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Vier de zomer spetterend in eigen tuin

In het jaar hebben veel gezinnen een doorslaggevende keuze gemaakt voor de zomerse periode: de vakantie annuleren. Door de uitbraak van het Covid-virus is de samenleving erg onvoorspelbaar geworden, waardoor het vieren van vakantie in het buitenland veel risico’s met zich kan dragen.

Doordat veel gezinnen deze zomer in eigen land zullen doorbrengen, streven zij naar een ultiem zomergevoel. Onder meer zwembaden gaan als warme broodjes over de toonbank, met in het bijzonder de opblaasbare variant van de bubbelbaden. Meer weten over het opblaasbaar bubbelbad? Lees snel verder!

Waarom kiezen voor de opblaasbare variant?

Nederlanders staan bekend om het bezuinigen en daar is de verkoop van jacuzzi’s een mooi voorbeeld van. De opblaasbare variant verschilt aanzienlijk in prijs ten opzichte van de vaste jacuzzi. Echter hebben beide baden overeenkomende functies. Het kiezen van de plek, waar de vaste jacuzzi geplaatst zal worden, is doorslaggevend. Bij de opblaasbare jacuzzi zal dit geen enkel probleem zijn; het bad is gemakkelijk te verplaatsen, op te zetten of zelfs op te bergen voor een tijd.

Hoe werkt het onderhoud?

Onderhoud kan een groot verschil maken in de levensduur van een product. Ook voor een bubbelbad is het onderhoud van groot belang. Zo is het raadzaam het water in het bad eens per maand te vervangen. Er zijn daarbij ook veel producten, verschillend in merk en prijsklasse, te verkrijgen die chloorvrij zijn, waardoor het kunststof minder aangetast zal worden.

Bij de waterbehandeling is het aan te raden het advies van de fabrikant nauw te volgen. Als er sprake is van een ingebouwd zoutwatersysteem zal het water automatisch behandeld worden. de chloormoleculen, geproduceerd door het systeem, zullen dan ook niet schadelijk zijn voor het zwembad.

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl