Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Drie goede redenen om te verhuizen naar Zoetermeer

Drie goede redenen om te verhuizen naar Zoetermeer

Ben je op zoek naar een eerste of een nieuwe woning in Zuid-Holland? En heb je geen idee welke stad het best bij je past? Dan is dat volkomen begrijpelijk. De provincie telt namelijk meer dan 52 gemeenten.  Populaire steden om in te wonen zijn daar bijvoorbeeld Den Haag, Rotterdam, Leiden en Delft. Maar wist je dat Zoetermeer ook steeds meer in trek is onder jonge kopers? Vergeet de stad zeker niet in je overweging mee te nemen. Er zijn namelijk goede redenen om te kiezen voor een huis in Zoetermeer.

 

Rustig

Allereerst, Zoetermeer behoort tot de drie grootste steden van Zuid-Holland. Wanneer Den Haag en Rotterdam iets te druk zijn voor je en je toch niet wil wonen in een kleine stad, dan is Zoetermeer de perfecte tussenoplossing. In de gemeenten wonen ruim 124.025 inwoners en is daarmee zeker niet klein te noemen.

 

Nieuw

Naast het feit dat het in Zoetermeer relatief rustig is vergeleken met de grotere steden Den Haag en Rotterdam, is het aanbod van nieuwe woningen in Zoetermeer toch groter. In de stad vind je steeds meer nieuwbouwwijken en woningen. Een groot voordeel van een nieuwbouwhuis is dat je weinig problemen zal ondervinden met het dak. Een periodieke dak reparatie is dan minder vaak nodig. Daarmee bespaar op lange termijn een hoop geld.

Goedkoop

En tot slot is het stukken goedkoper om te wonen in Zoetermeer dan in de andere steden. Zo betaal je er op veel plaatsen veel minder aan parkeergeld dan in Den Haag of Rotterdam. Verder is de stad ook minder toeristisch waardoor veel winkels in de stad minder hoge prijzen hanteren.

 

Als je op zoek bent naar een woning in Zuid-Holland, dan mag Zoetermeer zeker niet ontbreken in je overweging. De stad is relatief rustig en goedkoop. Daarnaast vind je er een hoop nieuwe woningen waardoor je geen zorgen meer hoeft te maken om een dakreparatie of verbouwing.

https://www.economy.nl/