Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Iets anders? Bestel Amerikaans bier!

Wie denkt dat ze in Amerika alleen slap bier zonder schuim drinken, heeft het mis. Amerikaans bier is meer dan Budweiser. Vraag maar aan de specialisten!

Aanbod Amerikaans bier

Het assortiment betaalbare Amerikaanse bieren is aanzienlijk. Echt Amerikaans bier is bijvoorbeeld de Lagunitas Maximus IPA of de Anchor Porter. Een IPA heeft een karakteristieke en eigenwijs smaakje. Je houdt ervan of juist niet, maar het is zeker het proberen waard! Ook als cadeau zijn IPA’s zeker de moeite waard door de vaak creatieve en kleurrijke etiketten op de fles. De Anchor Porter is zwart van kleur, dik en romig van textuur. Houd je van de smaak van koffie, geroosterde mout, chocolade en karamel? Dan ga jij dit Amerikaanse biertje lekker vinden!

Meer weten over Amerikaans bier?

We zeiden het al eerder “vraag het maar aan de specialisten”. Dat is zeker geen slecht idee. Bij Misterhop zitten namelijk echte bierkenners die je precies kunnen vertellen wat de verschillen tussen de bieren zijn en welke smaken het best in de richting komen van jouw wensen. Daarbij is het altijd leuk om eens door experts te worden geadviseerd, zo kom je nog eens tot verrassende bierontdekkingen. Hoe je in contact komt met deze specialisten? Dat is simpel. Bel of mail tijdens kantoortijden naar Mr. Hop. Ook kun je een gesprek beginnen via live chat. Nog leuker is het om de voorraad Amerikaans bier in het echt te zien. Hiervoor bezoek je de winkel in Venray op dinsdag tot en met donderdag van 11 tot 18 uur, op vrijdag van 11 tot 21 uur en op zaterdag en zondag tussen 10 en 17 uur.

https://www.misterhop.com/