Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Cocktailbar maakt ieder evenement speciaal

Als er een cocktailbar aanwezig is op een evenement, dan valt dit direct op bij het publiek. Cocktails worden graag gedronken, dat is een feit. Of het nu mét of zónder alcohol wordt geschonken, cocktails zien er altijd fancy uit en zijn erg lekker!

Wat is een cocktail nou eigenlijk?

Een cocktail is een mengsel van minimaal drie ingrediënten, waarvan er twee drinkbaar moeten zijn en er één alcohol moet bevatten. Cocktails bestaan meestal uit gedistilleerde dranken, likeuren, siropen, vruchtensappen en soms koolzuurhoudende frisdranken. De meest gedronken en tevens meest bestelde cocktails vind je hier. Natuurlijk bestaan er ook alcoholvrije cocktails, ook wel ‘Bobtails’ of ‘Virgins’ genoemd. Deze cocktails zijn minstens even feestelijk en smaken heerlijk. Het maken van deze non-alcoholische cocktails klinkt misschien eenvoudig, maar het is meer dan alleen het weglaten van de alcohol. De non-alcoholische cocktails zijn erg geliefd bij zowel jongeren onder de 18 en mensen die geen alcohol drinken, vanwege bijvoorbeeld geloofsovertuiging, zwangerschap of vervoer naar huis.

Waarom onderscheidt juist een cocktailbar jouw evenement?

  • Het zorgt voor entertainment op jouw evenement. Veel gasten komen niet of nauwelijks bij een cocktailbar, of krijgen er geen genoeg van. Het shaken, gooien en strooien zorgt voor een echte show tijdens jouw evenement!
  • Het creëert de sfeer tijdens jouw evenement. Een cocktailbar zorgt voor een zomerse ‘sfeer’, die wordt gecreëerd door het tropische karakter van de cocktails. Het kan zowel voor een relaxte als chique sfeer zorgen.
  • Een cocktailbar wordt niet op elk feest of evenement ingezet, het is dus relatief uniek om dit in te zetten op jouw feest of evenement.

Een WOW-effect creëeren op jouw evenement

De zogeheten rokende cocktails zorgen gegarandeerd voor een WOW-effect bij jouw gasten. Aan de cocktails wordt ‘droogijs’ toegevoegd, dit is een vaste vorm van koolstofdioxide of CO2 en heeft een temperatuur van -80 graden! Wanneer het droogijs de vloeistof van de cocktail aanraakt ontstaat er een rookeffect. De heerlijke smaak van de cocktail blijft onveranderd en het drankje blijft zeker drie minuten roken en het is absoluut veilig!

Een cocktailbar huren

Bij Bar Company is het mogelijk om een cocktailbar af te nemen, die geleverd wordt inclusief goed opgeleide cocktailshakers met een grote passie en liefde voor smaak. Hierdoor zal jouw evenement gegarandeerd een succes worden! Bar Company levert cocktailbars op:

  • Bedrijfs- en personeelsfeesten
  • Privé-feesten, zoals bruiloften en verjaardagen

Bar Company zorgt voor:

  • Een persoonlijke cocktailkaart met minstens vijf verschillende cocktails
  • Verschillende soorten garnering en soorten cocktail glaswerk
  • Altijd minstens één alcoholvrije cocktail

Bar Company levert zowel een cocktailbar, als cocktailshakers. Het is ook mogelijk om een ervaren cocktailshaker in te huren, zonder mobiele bar. Daarnaast is het mogelijk om een ‘flairtender’ te huren bij Bar Company, dit is een shaker die met gemak vijf flessen tegelijk de lucht in kan gooien en vervolgens schadevrij kan schenken in een glas, zo wordt het een ware show!

Een cocktailbar personaliseren

Bij Bar Company is het mogelijk om een cocktailbar volledig te personaliseren. Hierdoor kun je aan de bezoekers laten zien wie hen trakteert op die heerlijke cocktails. Dit kan in de vorm van een logo, bijvoorbeeld door het logo groot af te beelden op de bar, de menukaarten en zelfs op de kleding. Daarnaast wordt de verlichting van de cocktailbar afgesteld op de gewenste kleur. Een cocktailbar huren? Neem dan hier contact op met Bar Company.