Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Software om uren te registreren

Bij een middel tot groter bedrijf kan het heel handig zijn om de uren van de werknemers te registreren via een uitgebreid software programma dat speciaal bedoeld is voor het registreren. Bij veel bedrijven die wat aan de kleine kant zijn, kan het zijn dat iets simpels zoals een Excel sheet al voldoende overzicht en genoeg structuur kan bieden aan zowel de werkgever als aan de werknemers. Maar zodra er meerdere afdelingen binnen een bedrijf bestaan zoals bij de meeste middelgrote tot grotere concerns, zal er goede software nodig zijn om al de uren van de werknemers bij te kunnen houden. Wil je weten welke software er dit jaar beschikbaar is en misschien handig zou kunnen zijn voor de urenregistratie  jouw bedrijf, lees dan snel verder.

 

We beginnen met het programma Teamleader. Dit is een programma waar mee de boekhouding van je bedrijf vast gelegd kan worden en tegelijkertijd duidelijk en overzichtelijk blijft. Het registreren van de uren kan worden gedaan met dit programma, maar ook de maandelijkse salarisstrook van de werknemers kan via deze software gemakkelijk verstuurd worden naar alle werknemers. Daarnaast kun je ook allerlei soorten activiteiten vastleggen en ook afvinken wanneer deze taken afgerond zijn. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het vastleggen van meetings met de notities van die dag en hetzelfde geldt voor lezingen die gegeven worden. In het programma kun je de presentatie van de spreker uploaden en beschikbaar maken voor alle werknemers of een deel van de werknemers wanneer de informatie niet relevant is voor alle werknemers in een bedrijf.

 

Ten tweede is er nu het Digitaal Kantoor, dit draait allemaal om het managen van projecten en het registreren van de uren die hiervoor gemaakt moeten worden. Daarnaast kun je ook contract management via dit programma mogelijk gemaakt. Je kunt ook diverse offertes en facturen inzien via dit programma.

https://www.mysolution.nl