Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Dat een facelift duur is, is een fabel

Erg veel mensen, voornamelijk vrouwen, zouden heel graag wat willen veranderen aan hun gezicht. Zo ben je wellicht niet blij met je uiterlijk omdat je steeds meer rimpels krijgt, of ben je van mening dat het gezichtsvolume door de jaren heen is afgenomen en zou je hier graag wat aan willen doen. Ondanks dat verschillende middeltjes niet werken wordt geeft men het al snel op. Voornamelijk omdat de prijzen van een chirurgische ingreep of andere behandeling vaak zeer hoog zijn, zo hoog dat ze voor veel mensen simpelweg niet te bekostigen zijn. Zo denkt men al gauw aan enkele honderden euro’s, of in sommige gevallen zelfs duizenden.

Ook als je denkt aan een facelift, dan denk je al gauw aan een ingewikkelde, tijdrovende en dure operatie, terwijl dit vaak helemaal niet het geval is. Er zijn namelijk verschillende soorten facelifts welke allemaal op een andere manier werken. Zo heb je ingrijpende operationele ingrepen maar ook liquid facelifts. Vooral de liquid facelift prijzen zijn vaak helemaal niet aan de hoge kant. Een bijkomend voordeel is dat deze ingreep vaak precies hetzelfde resultaat heeft als een duurdere variant en minstens even veilig is, omdat deze door professionals wordt uitgevoerd en er niet geopereerd hoeft te worden.

Zo kan je bijvoorbeeld bij www.faceland.nl terecht voor een professioneel uitgevoerde liquid facelift. Op deze manier hoeft een professionele ingreep dus helemaal niet duur te zijn en vallen de prijzen zelfs heel erg mee, zonder dat de kwaliteit hier onder lijdt. Ook kan je er van uitgaan dat je na deze ingreep een stuk lekkerder in je vel zit, omdat je eindelijk het gewenste resultaat hebt behaald zonder hier veel geld aan kwijt zijn, terwijl het resultaat precies hetzelfde is als dat van een duurdere, operationele ingreep.

http://faceland.nl