Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Een natuurlijk wondermiddel

Medicijnen, voedingssupplementen en andere aan gezondheid gerelateerde producten zijn er in alle soorten en maten. Het is een booming business en veel bedrijven maken hier gebruik van door synthetische producten te ontwikkelen, allemaal met hun eigen voordelen, en soms ook nadelen.

Ondanks dat veel mensen hier gebruik van maken, zijn er ook genoeg mensen die bij voorkeur gebruik maken van natuurlijke producten om hun dieet uit te breiden of om bepaalde kwaaltjes te verhelpen, om de simpele reden dat deze producten natuurlijk zijn en vaak ook veel minder bijwerkingen hebben dan hun synthetische tegenhangers. Tegenstanders beweren aan de andere kant vaak dat toegevoegde waarde van een natuurlijk product vaak ver achter blijft ten aanzien van de toegevoegde waarde van een synthetisch product, omdat deze specifiek gemaakt is voor een bepaald doel en hiervoor geoptimaliseerd is. Misschien is dit waar, maar er zijn zeker een aantal natuurlijke middelen die minstens even goed zijn als de synthetische middelen. Een goed voorbeeld hiervan is  Pycnogenol.

Pycnogenol is een natuurlijk voedingssupplement dat het extract van de bast van een pijnboom als basis heeft en verkrijgbaar is bij topvitamins.nl. Dit product is als het ware een natuurlijk wondermiddel: Zo is het een tot vijftig keer sterker antioxidant dan vitamine C en tot twintig keer sterker dan vitamine E. Daarnaast werkt het goed tegen endotheline wat de bloedvaten vernauwt. Of deze functionaliteiten nog niet genoeg zijn, wijst recent onderzoek er ook nog op dat Pycnogenol mogelijk maag en darmklachten vermindert. 

Mocht je last hebben van één van de bovengenoemde kwalen is het je zeker aangeraden om deze veggietabletten een keer te proberen, ongeacht je voorkeur voor natuurlijke of synthetische producten, want wat critici ook mogen beweren, Pycnogenol is een natuurlijk product dat bewezen heeft dat er zeker ook natuurlijke wondermiddelen bestaan.

http://topvitamins.nl/