Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Haal het beste uit de auto

Als je veel onderweg bent met de auto wil je een zo aangenaam mogelijke rit hebben. Zeker als je elke dag in de auto zit om naar je werk te gaan. Dan is het fijn als je wat gadgets hebt die de auto rit een stuk veiliger of aangenamer maken. Hieronder een aantal gadgets voor in de auto.

De eerste is een dashboard camera. Hier kun je mooie beelden mee schieten maar het is ook handig voor als je een ongeluk ziet gebeuren of onderdeel van bent. De beelden kun je gebruiken als bewijs voor het ongeluk. In Rusland heeft bijna iedereen zo een camera omdat er veel ongelukken gebeuren en de beelden het bewijs zijn dat ze niet schuldig zijn. Er zijn talloze camera’s die je kunt gebruiken. Voor elke prijs is er wel iets te vinden. Als je aan de achterkant nog geen camera hebt raad ik aan een achteruitrijcamera set kopen. Zo kun je het verkeer achter je in de gaten houden, en daarnaast veilig inparkeren in krappe plekjes. Met de monitor op het dashboard houd je alles veilig in de gaten. Voor iedere auto heb je wel camera’s. Zo ook een achteruitrijcamera bestelbus die wat groter zijn en waar de monitor vaak in de spiegel verwerkt kan worden.

Bellen tijdens het rijden mag niet. Het is dan ook handig om de telefoon veilig in een smartphone houder te zetten. Je kunt het dan ook als navigatie gebruiken. Sta je stil en kun je de auto niet meer starten. Leg dan stgartkabels in de kofferbak. Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar als je het nodig hebt is het fijn dat ze gewoon in de kofferbak liggen. Mobiele telefoons raken soms op de meest vervelende momenten leeg. Dan is het fijn als je onderweg je mobiel op kunt laden. Met een Usb oplader kun je dat doen. Steek hem in de sigarettenaansteker en je kunt je mobiel of andere apparaten opladen terwijl je rijdt.

https://www.vanzwitserland.nl/