Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Joyetech eGrip 2 Light kopen online?

Joytech blijft in ontwikkeling door voortdurend onderzoek te doen en hun producten aan te scherpen met het oog op de gezondheid van de mens. Zo maken zij gebruik van nieuwe technologieën en producten om de beste te worden in de sigaret branche.

Zo is de Joyetech eGrip 2 Light een nieuwe versie van de Joyetech eGrip. Qua specificaties verschillenden de modellen helemaal niet van elkaar. Alleen is de nieuwe versie, de Joyetech eGrip 2 van een lichter materiaal, magnesiumlegering gemaakt. De valt onder de categorie all-in-one box mod dat betekent dat deze beschikt over een vermogen en een interne batterij, luchttoevoer controle ring en de temperatuur beïnvloeden met een instelbare voltage. Deze mod heeft een ingebouwde tank van maximaal 2 ml die je kan her vullen. Met een temperatuur instelbare mod kan je de perfecte damp- en smaak creëren.

Elke esigarte heeft speciale coils, de Joyetech eGrip 2 maakt gebruik van de nieuwe Joyetech Notch Coils (0.25 Ohm)vof de BF coils (0.5 Ohm en 1.5 Ohm). De ze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden met weerstandsdraad, zoals clapton, Stainless Steel en de Ni200 Nikkel. Bij het vervangen van een coil eerst de vloeistof tien minuten te laten intrekken alvorens te dampen. Het opladen van de interne batterij van de Joyetech eGrip 2 kan je opladen met een USB laadkabel. Gebruik geen USB laadkabel of charger van een ander apparaat voor je e-sigaret. Door een te hoge voltage kan de batterij van je sigaret exploderen of defect raken.