Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Onbeperkt wokken, onbeperkt genieten!

 

Niets is zo’n leuk en makkelijk uitje met een groep als onbeperkt genieten bij onbeperkt wokken! Met een prettige eetsituatie in het restaurant en eindeloos veel soorten keukens met veel verschillende gerechten is er voor iedereen bij de wok wel wat lekkers te vinden. Arrangementen zijn daarnaast op de groep af te stemmen, want niet iedereen wel even lang of veel wokken. Tot slot behandelen we de locatie van de wok restaurants en waar je het best terecht kunt.

Situatie wok restaurant en gerechten

Er is niets om gelogen dat er veel keuze is in wok restaurants. Anders dan je misschien zou verwachten komt er veel meer kijken bij het eten dan alleen wok gerechten. Japans eten is er genoeg met de sushiverslaving waar veel mensen mee kampen. Pizza is er altijd, en frituur dat is er natuurlijk ook. Anders dan bij andere restaurants krijg je tevens de drankjes gratis! Je mag zelf eten en desserts pakken zo vaak en veel je wilt, terwijl je met zijn allen aan een lange tafel gezellig aan het eten bent. Daarover gesproken, het is altijd verstandig tijdens het wokken een plekje over te houden voor een van de heerlijke desserts.

Welk arrangement en welke locatie?

Er kan uit de volgende arrangementen gekozen worden bij wok restaurants:

1,5 uur

2 uur

2,5 uur

3 uur

Onbeperkt

De prijsverschillen tussen de tijdsduren dat je kan blijven zitten zijn relatief klein en het is dus doorgaans erg gunstig om langer te blijven zitten, ook omdat dit gezellig is. Alleen bij de keuze voor onbeperkte tijdsduur ben je doorgaans wel redelijk wat meer kwijt. Mocht je dit toch willen, hebben veel wok restaurants gunstige opties, waarbij het goedkoper is als je vroeg komt eten. De situatie en de gerechten zijn dan nog steeds hetzelfde, alleen is het minder druk. Wokken kan je overal doen, maar meestal is het op locaties buiten het centrum, omdat ze op die manier goedkoop wok kunnen aanbieden. Het kan dus zomaar dat de lekkerste wok die u zult eten in een kleiner dorp in de buurt zit. Dit wordt maar weer bewezen door Eastern Plaza. Bekijk direct het aanbod op de website en kom langs!