Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Twijfels over borstvoeding

Voor vrouwen kan het een moeilijke keuze zijn: het geven van borstvoeding of het geven van flesvoeding? Het is algemeen bekend dat borstvoeding beter voor je baby en voor jouw eigen gezondheid is. Ook beschermt borstvoeding je baby tegen ziekten. Er zitten immers afweerstoffen en andere werkzame stoffen in. Een weetje dat niet veel mensen weten is dat borstvoeding je kind mogelijk tegen overwicht kunnen beschermen op latere leeftijd. Borstvoeding is namelijk een natuurlijkere voedingsmiddel dan flesvoeding. Ook belangrijk is dat je door middel van borstvoeding voor een band tussen jou en je kind zorgt. Door deze huid-op-huid contact worden jij en de baby rustiger en ontspannen.  

Het andere alternatief waar vrouwen over twijfelen is het geven van flesvoeding. Deze twijfels gaan gepaard met een aantal redenen. In deze moderne tijd heeft een vrouw het vaak te druk met werk. Zij vinden het moeilijk om het dagelijkse leven te combineren met het geven van voeding aan de baby. Bij flesvoeding kan de partner ook een handje helpen. Ook twijfelen veel vrouwen hierover omdat het geven van borstvoeding je huidige borsten aantast. Doordat je borstvoeding aan de baby geeft kunnen je borsten zich een andere vorm aanhouden, namelijk wat slapper dan voorheen. 

Voor de laatste reden is gelukkig een oplossing. Je kan namelijk een borstvergroting laten doen bij verschillende beauty klinieken zoals faceland. De borsten zijn een belangrijk deel van het vrouwelijk lichaam. De borstvergroting hoeft niet gelijk te betekenen dat je borsten een maatje groter worden, je kan de borsten namelijk ook gewoon voller maken zoals voorheen. Een borstvergroting is helaas niet goedkoop en dus niet voor iedereen weggelegd. Het is cruciaal dat je veel informatie opdoet over het geven van borstvoeding zoals bij een voorlichtingsavond. De keuze om geen borstvoeding te geven kan je namelijk niet meer terugdraaien. Door je erin te verdiepen heb je minder twijfels en kan je sneller een besluit nemen. 

http://faceland.nl/