Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Big Green Egg medium

Al sinds 1974 is de Big Green Egg barbecue een begrip. De Big Green Egg medium is een van de beste outdoor cookers welke in de volksmond ook wel barbecue wordt genoemd. Deze bbq’s zijn ontzettend veelzijdig en overtreft elke andere manier van koken, bakken, garen, roken of braden!

 

Verschillende afmetingen

De Big Green Egg barbecue kun je in verschillende afmetingen kopen. Zo zijn ze er in small, medium, large, xl en xxl. De XXL wordt bijvoorbeeld op grote feesten ingezet vanwege zijn grote capaciteit. De Big Green Egg medium is ideaal geschikt voor het gezin. Hij heeft een rooster met een diameter van 38cm. Daarnaast kun je de bbq ook in de hoogte gebruiken. De hoogte van de medium is 72cm. Met diverse accessoires kun je verschillende soorten vlees en groenten eenvoudig garen, bakken, braden of roken.

 

De accessoires

Wat je maar kunt bedenken voor de Big Green Egg medium aan accessoires, is er. Zo kun je zelfs een werktafel kopen waar de BGE inpast. Zo heb je tegelijkertijd een soort van aanrechtblad waarop je direct de groenten of het vlees kunt snijden. Er zijn meer dan 10 soorten tafels te koop, alleen al voor de medium! Deze outdoor cooker moet je wel met 2 personen tillen omdat hij een gewicht heeft van 51kg. Dit komt omdat hij gebouwd is uit hoge kwaliteit materialen waaronder keramiek en rvs. Het mooie aan de Big Green Egg is dat er ook een temperatuurmeter en luchtregelaar aanwezig zijn. Zo heb je de perfecte controle over wat er in de bbq gebeurt.

 

Stevige prijs

De Big Green Egg medium heeft een stevige prijs maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug. Ga je voor topkwaliteit dan moet je beslist de Big Green Egg medium kopen. Je krijgt er zeker geen spijt van!