Bullwackie
Image default
Recreation / Food

Goede voornemens

Het is alweer even geleden dat 2017 van start ging. Rondom de jaarwisseling worden vaak in een beschonken bui of met vol verstand verschillende voornemens geroepen die uitgevoerd zullen worden in 2017. “Afvallen, een gezondere lifestyle, meer sporten.” Het zijn allemaal bekende ‘goede’ voornemens die elk jaar weer opnieuw starten op 1 januari. Vaak zien we dat de meerderheid toch weer snel afhaakt van deze voornemens. Ben jij een van deze echte doorzetters die nu, een maand later, nog steeds bezig is? Well done! Natuurlijk ben je er nog niet, maar het doorzettingsvermogen en de wil is er.

Wanneer je aan beiden, je voeding en je sport patroon, werkt zal je het snelste vooruitgang boeken, omdat je je waarschijnlijk sneller fit gaat voelen. Wanneer je gezonder en gevarieerder gaat eten of juist een speciaal dieet gaat volgen, houdt dan in de gaten dat je voldoende vitaminen blijft binnen krijgen. Deze vitamines zullen je helpen je beter te voelen. Een belangrijke vitamine die vaak wordt vergeten is vitamine d. Deze krijg je naast voeding ook van de zon, echter zitten we steeds vaker met z’n allen binnen (zeker in deze wintermaanden) waardoor voldoende inname van vitamine d niet verkeerd is. De vitamine d zorgt ervoor dat je je overdag minder suf voelt en dat je dus beter kunt blijven functioneren op je werk of op school. Daarnaast helpt voldoende inname van vitamine d ook bij het tegengaan van nare symptomen die bij tekortkomingen kunnen optreden, zoals pijn in de botten, botverweking, spierkrampen, spierslapte en Osteoporose.

Door dit te combineren met sport, zal je een betere conditie en weerstand opbouwen. Op deze manier verbeter je je lifestyle op verschillende vlakken, waardoor je ook het snelste resultaat zult gaan merken. Dit is uiteraard wat je wilt bereiken, want een lichaam waarin je lekker in je vel zit, zal ongetwijfeld fijner voelen dan een lichaam met overgewicht.

 

https://www.topvitamins.nl/